"WELKOM OP MIJN BLOG"
Als Eigenaar Van Praktijk Voor Voetreflex-Massage - Bachbloesemremedie - Therapie En Energetisch Werk, werk ik in en vanuit mijn praktijk aan huis in Zevenaar waar ik werkzaam ben als: Reiki-Master, Voetreflex-Massagetherapeut, Counselor en meer begeleiding en/of ondersteuningen in zoals: Reiki Tera-Mai en Seichem, Healing op afstand, Quantum-Touch®, Bachbloesemremedie-Therapie, Edelstenen, Etherische Oliën, Pendelen, Tarot, Kinesiologie, Ademhaling-Ontspanning, Meditatie, Klankschalen en Aura en Chakra Healing.
Voor iedereen van 0 tot 100 Plus! Een breed scala aan ingrediënten om tot een mooi recept te kunnen komen. Ik werk intuïtief en vanuit deze wijze van werken/behandelen, gebeuren steeds weer de mooiste dingen. Je hoeft jezelf alleen maar "TOESTEMMING TE GEVEN Tevens schrijf en geef ik Workshops en Meditatie-Lessen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch. Deze gegevens kunt u vinden bij contact op mijn website: http://www.opwegnaarjezelf.nl/

dinsdag 24 augustus 2010

"ENGELEN WORKSHOP"

"ENGELEN"

WIE ZIJN DE ENGELEN

Engelen… sommigen van ons kunnen ze zien maar hoe zien zij er eigenlijk uit, en wat is het precies wat we dan kunnen zien?
Kunnen we ze ook voelen, en zo ja, wat voelen we dan?

Engelen zijn fijnstoffelijke wezens, zij hebben een zeer hoge energie frequentie. Ze zijn liefde en voelen als liefde. Zij tonen zich als een mooi wit licht, of tonen zich aan jou als iemand die je ooit hebt gekend die op het juiste moment voor een bepaalde situatie aanwezig is om jou te kunnen helpen. Soms tonen zij zich als een Engel met vleugels, ook kan je de aanwezigheid van een Engel voelen als een warme deken die om je heen wordt geslagen.

De waarneming(en) van een Engel, kunnen voor ieder van ons anders zijn. Door je af te stemmen op de Engelenenergie, kan je dingen gaan waarnemen/ervaren. Zij kunnen bij je zijn, als je het aan de Engelen vraagt, en soms zijn zij er gewoon omdat zij er willen zijn. Zij houden onvoorwaardelijk van ons, en beschermen ons waar dat mogelijk is. Vraag om hulp, steun, bescherming of wat jij wenst, en het wordt je gegeven. Er is altijd communicatie mogelijk met de Engelen die er voor jouw willen zijn!

Je hoeft het alleen maar te vragen!

Er gebeuren vaak bijzonder mooie en wonderlijke dingen als je de Engelen vraagt je te willen helpen.

Wel is het erg belangrijk dat je de Engelen aanroept, vanuit je hart met een gevoel van liefde, waardering, respect en dankbaarheid voor de Engelen, wees dankbaar en communiceer dat op jouw manier, elke keer weer naar de Engelen die er voor jou mogen, willen en kunnen zijn!

Door je open te stellen en te communiceren vanuit je hart met de Engelen, zal er ook voor jou op één of andere manier te ervaren/voelen zijn dat er een zuivere liefde bij je aanwezig is die er is om te willen helpen.
Vraag altijd of het mag en kan, wees geduldig, toon altijd je dankbaarheid en dwing nooit af, heb vertrouwen en laat de Engelen er zijn zoals zij er willen zijn!

Soms krijg je een antwoord op een vraag of komt er plots (soms later als je er even niet meer aan dacht) een aanwijzing of een oplossing waarvan je je later pas beseft dat het een/het antwoordt voor jou was. Voel je wind langs je heen gaan terwijl je weet dat het nergens tocht, er geen deur of raam open staat, of je voelt een overweldigende warmte/liefde of weet je gewoon dat er een aanwezigheid is zonder te kunnen vertellen wat het is? Dan weet je dat de Engelen er in liefde voor jou zijn!

Prachtige boeken zijn er over geschreven met verhalen/ervaringen van mensen, erg mooi om te lezen en te leren over de wereld van het Engelenrijk.

Maar… jouw eigen ervaring(en) zijn toch de mooiste!

Hulpmiddelen om te ervaren, voelen/waarnemen, en om in contact te kunnen komen met de Engelen Doormiddel van het lezen van boeken over Engelen, oefenen en/of afstemming, en/of het deelnemen aan Engelen Workshops, Engelen Meditaties en zo meer, kom je meer in contact met je zelf en de Engelen!

Ben je geïnteresseerd, en zou jij graag meer willen weten over en het leren te ervaren van de geweldige liefdevolle Engelen energie?
Dat kan door deel te nemen aan onze Workshop

“LIEFDE VANUIT DE WERELD VAN DE ENGELEN”

Een Workshop waar het hier bovengenoemde onderwerp met alle aspecten aan de orde zal komen.

Een Workshop die zeker de moeite waard zal zijn! Dichter bij jezelf komen, in contact/afstemming komen met de Engelen op een totaal aardse wijze! Wij laten jou niet zweven, de Engelen komen bij jou in het hier en nu op aarde!

ENKELE PRAKTISCHE GEGEVENS:

Plaats: Zevenaar
Dag en tijd: Zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur

Prijs: € 35,00 inclusief:
koffie, thee, water en iets lekkers.

Inbegrepen:
Map/naslagwerk met informatie van de Workshop en een Engelen-Meditatie voor thuis.

Voldoende parkeergelegenheid.

Voor het opgeven van deze Workshop en/of voor meer informatie omtrent deze Workshop die gegeven zal worden in November bij voldoende aanmeldingen, kunt u zich wenden tot Betty Verkerk.

Betty Verkerk:
bwh.verkerk@gmail.com
Tel: 06-477 62 108
http://www.opwegnaarjezelf.nl/

Verheugend op deze Workshop en u te mogen begroeten, graag tot ziens in November.

Liefdevolle Groet,
Betty Verkerk

2 opmerkingen:

  1. Hallo Betty. wij zijn erg geinterreseerd in de engelenworkshop. hoop alleen dat het op zaterdag 12 of 26 november is! Ik wil graag mezelf inschrijven met nog 1 persoon Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Anoniem, leuk dat je geinterreseerd bent in de Engelen Workshop en dat jij jezelf en nog een persoon hiervoor wilt aanmelden. Om je meer informatie hierover toe te zenden zou ik graag je emailadres willen ontvangen. Je mag deze mailen naar mijn emailadres die je kunt vinden in bovenstaande bericht, ik zal je dan nader informeren.

    Warme Groet, en graag tot ziens!

    BeantwoordenVerwijderen