"WELKOM OP MIJN BLOG"
Als Eigenaar Van Praktijk Voor Voetreflex-Massage - Bachbloesemremedie - Therapie En Energetisch Werk, werk ik in en vanuit mijn praktijk aan huis in Zevenaar waar ik werkzaam ben als: Reiki-Master, Voetreflex-Massagetherapeut, Counselor en meer begeleiding en/of ondersteuningen in zoals: Reiki Tera-Mai en Seichem, Healing op afstand, Quantum-Touch®, Bachbloesemremedie-Therapie, Edelstenen, Etherische Oliën, Pendelen, Tarot, Kinesiologie, Ademhaling-Ontspanning, Meditatie, Klankschalen en Aura en Chakra Healing.
Voor iedereen van 0 tot 100 Plus! Een breed scala aan ingrediënten om tot een mooi recept te kunnen komen. Ik werk intuïtief en vanuit deze wijze van werken/behandelen, gebeuren steeds weer de mooiste dingen. Je hoeft jezelf alleen maar "TOESTEMMING TE GEVEN Tevens schrijf en geef ik Workshops en Meditatie-Lessen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch. Deze gegevens kunt u vinden bij contact op mijn website: http://www.opwegnaarjezelf.nl/

donderdag 26 augustus 2010

"TIPS EN WETENSWAARDIGHEDEN"

KOFFIE-KOFFIE-KOFFIE-KOFFIE-KOFFIE-KOFFIE-KOFFIE-KOFFIE

BEGIN NIET TE VROEG OP DE OCHTEND MET HET DRINKEN VAN KOFFIE, LATER IS BETER!

Net zoals we de dag vaak al beginnen met (te) druk zijn, beginnen we de dag al (te) vroeg met het drinken van koffie. Dit omdat men denkt minder stress te krijgen door het drinken van koffie, helaas werkt het maar van korte duur en na een kortstondige kick geeft het juist meer stress.

Eigenlijk zou men voor 8.00 uur smorgens nog geen koffie moeten drinken, je geeft het lichaam dan niet of moeilijker de kans te ontgiften, aangezien het proces van het uitscheiden van gifstoffen zo rond de klok van 10.30 stopt, is het aan te bevelen om pas vanaf dat tijdstip (liever nog vanaf 11.00 uur) met het drinken van koffie te beginnen.

Beter is het ook om niet te veel koffie te drinken, te veel zorgt weer voor meer stress en je lichaam raakt verzuurt. Om te ontzuren kunt u Alkalife toevoegen aan het water waardoor de verzuring (dysbiose) en schadelijke eiwitresten kunnen verdwijnen uit het lichaam.

Drink altijd voor en na een kop koffie een glas water, dat neutraliseert. Het drinken van water is altijd aan te bevelen, met of zonder het drinken van koffie!

Veel mensen hebben last van een slechte stoelgang en hebben in de regel succes door het drinken van koffie op de nuchtere maag, ook kan men door het drinken van koffie meer vochtafdrijving ervaren, laat je er niet van weerhouden en probeer vanaf nu eens de dag te beginnen met het drinken van een glas lauw water. (helpt bij sommigen ook geweldig)

Fruit in combinatie met dit alles is ook zeker aan te bevelen en tevens een gezonde start van de dag! Het voordeel hiervan is dat ook het lichaam beter kan ontgiften, en daarmee ook de huid, dus... hoe schoner van binnen, hoe mooier van buiten! Leuk meegenomen toch?

Er zijn onderzoekers die beweren dat het drinken van veel koffie bij vrouwen kan leiden tot het afnemen van de omvang van de borsten. De oorzaak zou een bepaald Gen zijn dat de helft van de vrouwen bezit.

Matig koffie drinken kan ook voordelen opleveren, aangezien uit onderzoek ook is gebleken dat mannen en vrouwen die dagelijks minimaal vier koppen koffie drinken hebben 18 procent minder kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen wegens hartritmestoornissen. Bij wie op een dag één tot drie keer koffie drinkt, was een verlaging in risico te zien van 7 procent.

Geniet van je koffie, en neem er af en toe gerust een koekje bij!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten