"WELKOM OP MIJN BLOG"
Als Eigenaar Van Praktijk Voor Voetreflex-Massage - Bachbloesemremedie - Therapie En Energetisch Werk, werk ik in en vanuit mijn praktijk aan huis in Zevenaar waar ik werkzaam ben als: Reiki-Master, Voetreflex-Massagetherapeut, Counselor en meer begeleiding en/of ondersteuningen in zoals: Reiki Tera-Mai en Seichem, Healing op afstand, Quantum-Touch®, Bachbloesemremedie-Therapie, Edelstenen, Etherische Oliën, Pendelen, Tarot, Kinesiologie, Ademhaling-Ontspanning, Meditatie, Klankschalen en Aura en Chakra Healing.
Voor iedereen van 0 tot 100 Plus! Een breed scala aan ingrediënten om tot een mooi recept te kunnen komen. Ik werk intuïtief en vanuit deze wijze van werken/behandelen, gebeuren steeds weer de mooiste dingen. Je hoeft jezelf alleen maar "TOESTEMMING TE GEVEN Tevens schrijf en geef ik Workshops en Meditatie-Lessen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch. Deze gegevens kunt u vinden bij contact op mijn website: http://www.opwegnaarjezelf.nl/

dinsdag 25 maart 2014

De Helende Werking Van De Pine-boom






PINE-BOOM..........


Als olie, als Bachremedie en als de pijnboom pitten.........




De Pine-boom, ook wel Grove Den genoemd heeft geweldig mooie helende krachten in zich. Vertaalt vanuit het Germaans, betekent de Pine (Den) "Heilige boom" De bloeitijd is in Mei en Juni en zoals de Pine zich tot bloei laat komen in de de natuur, laat de Pine als Remedie de mens ook tot bloei komen. Het is dan ook heerlijk ontspannend en verfrissend om te wandelen in een gebied van Dennen/Pine bomen. 

Als olie, als Bachremedie en als de pijnboom pitten. De eigenschappen van de olie zijn onder andere het zorgen voor een zuivere ruimte, en het creëren van een vriendelijke sfeer. Het werkt verzachtend bij depressie en geeft verlichting bij wie last heeft van de luchtwegen. Bij griep en verkoudheid geeft het verlichting in combinatie met bijvoorbeeld Eucalyptus, Thijm, Lavendel en Citroen. Voor andere doeleinde zijn er ook andere combinaties mogelijk. 

De Pine is bekent om de eigenschap antiviraal en bacterie dodend te zijn.
De Pineboom pitten hebben eveneens een helende werking, en zijn een uitmuntende bron van mineralen.

Als Bach-Remedie helpt het je om weer in balans te komen (soms in combinatie met één of enkele andere Remedies) wat betreft Eigenwaarde, Zelfacceptatie, Vergiffenis, Levensvreugde, Jezelf te Openen voor Liefde voor Jezelf, Liefde durven en willen Ontvangen, anderen helpen door Luisteren en ervaringen uitwisselen, Energie uitstralen, jezelf kunnen Vergeven, Vitaliteit, Innerlijke rust, heeft een Positieve uitwerking en zorgt voor een betere Nachtrust.

Er is geen strijd nodig om te verkrijgen wat we al hebben ontvangen, het behoeft soms alleen (opnieuw) te worden aangeraakt en dat kan met deze Remedie. Een geschenk voor jezelf! 

Het sleutelwoord is Liefde......






Geen opmerkingen:

Een reactie posten