"WELKOM OP MIJN BLOG"
Als Eigenaar Van Praktijk Voor Voetreflex-Massage - Bachbloesemremedie - Therapie En Energetisch Werk, werk ik in en vanuit mijn praktijk aan huis in Zevenaar waar ik werkzaam ben als: Reiki-Master, Voetreflex-Massagetherapeut, Counselor en meer begeleiding en/of ondersteuningen in zoals: Reiki Tera-Mai en Seichem, Healing op afstand, Quantum-Touch®, Bachbloesemremedie-Therapie, Edelstenen, Etherische Oliën, Pendelen, Tarot, Kinesiologie, Ademhaling-Ontspanning, Meditatie, Klankschalen en Aura en Chakra Healing.
Voor iedereen van 0 tot 100 Plus! Een breed scala aan ingrediënten om tot een mooi recept te kunnen komen. Ik werk intuïtief en vanuit deze wijze van werken/behandelen, gebeuren steeds weer de mooiste dingen. Je hoeft jezelf alleen maar "TOESTEMMING TE GEVEN Tevens schrijf en geef ik Workshops en Meditatie-Lessen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch. Deze gegevens kunt u vinden bij contact op mijn website: http://www.opwegnaarjezelf.nl/

zaterdag 29 september 2012

Laat Energie Vrij Stromen



                ENERGIE VRIJ LATEN STROMEN




HOE STROOMT JOUW ENERGIE IN JE DAGELIJKSE LEVEN?


Energie die op jou inwerkt, die jij beleeft op een negatieve of positieve manier. En dan bedoel ik jouw ruimte, het huis waarin jij woont,werkt, slaapt en zo meer…Een plek waar jij je veilig voelt, waar het schoon is en waar het zuiver voelt,waar jij je kan ontspannen, een plek waar jij volledig jezelf kunt zijn. Is dat wel zo? Hoe beleef en ervaar jij jou ruimte eigenlijk?

Misschien niet voor iedereen van toepassing maar voor velen onder ons hier enkele tips!

Allereerst even dit, zowel positieve als negatieve energie zet zich vast in je lijf,je haar, je huis en al je spullen zoals kleding, meubelen, je bed, gordijnen, je auto en zelfs in al het voedsel wat er zich in jouw huis bevindt. Eigenlijk is alles energie!

Hoe jij en de mensen zijn gestemd, de energie die je daar bij af geeft, dat is de energie die er zich in jou ruimte bevindt. Ben je verdrietig/vrolijk,boos/depressief, heb je last van een verslaving zoals een eet, rook of drank probleem, dan zal dat zeker een stempel drukken op de energie en daar mee dus ook de sfeer in de ruimte waar jij je in bevindt. Niet iedereen is daar gevoelig voor maar velen van ons hebben daar last van, soms bewust, soms onbewust.

 We kennen vast deze uitspraken wel…

“wat we zijn, dat stralen we uit” en 
“wat we uitstralen dat komt weer bij ons terug” en 
“waar we energie aan geven, dat versterkt zich” en 
“je bent wat je eet” enz…enz…

Energie is voelbaar, bij sommigen van ons zo voelbaar dat als het zware en/of negatieve energie betreft dat een behoorlijke impact kan hebben op de sfeer,stemming en het welzijn, soms zijn we ons daar niet altijd van bewust vandaar hier enkele tips/geheugensteuntjes wat ten goede kan komen voor jouw eigen ruimte!

Probeer er voor te zorgen dat je gehele huis goed schoon is! Zorg voor een goede hygiëne in het toilet en de badkamer! Zorg er ook voor dat alle kasten zijn opgeruimd! Alle plekken waar rommeltjes liggen, regelmatig uitzoeken/opruimen!
Zorg voor voldoende frisse lucht door elke dag alle ramen even te openen zodat de ruimte goed kan luchten, minstens een half uurtje! Zeem regelmatig de ramen, zodat er helder zicht is! Verschoon op tijd je bed zodat deze altijd lekker fris is, 
ook beddengoed neemt energie op! Trek altijd schone onder en bovenkleding aan!

Wees zuiver en schoon voor jezelf, op het gebied van wat je tot je neemt (eten en drinken) dus je innerlijke mens, maar verzorg je zelf ook uiterlijk, het zorgt voor een goed gevoel en een goed gevoel zorgt voor positieve energie! Denk er ook bij na als je voedsel bereidt en je gestrest of verdrietig bent dat deze energieën ook worden overgebracht/opgenomen in het voedsel. Zuiverheid, liefde en een glimlach maken dat je gezonder wordt, zo ook het eten. Alles heeft invloed op elkaar!

Zorg ervoor dat je inrichting niet al te druk is. Een rustige sfeer creëer je ook door innerlijke rust in jezelf, zorg dus ook voor voldoende nachtrust en ontspanning. Hoe minder negatieve  stress hoe beter! Dat geldt ook voor in bv de auto, camper of caravan en zelfs een fiets of motorfiets. Probeer ook hierbij agressie en stress te vermijden. Denk ook aan een kinderwagen en een auto stoel/zitje, zorg er voor dat deze zuiver zijn!

Creëer een goede sfeer door het gezellig te maken met dat waar jij je goed bij voelt, bv een vers bloemetje, een lekker geurtje eventueel door etherische olie in een brandertje met water die de atmosfeer vult. (sommige oliën zijn ook zuiverend bv voor als er griep, ontstekingen en/of verkoudheid heerst in huis)

Zorg voor zuivering/ontlading op je werkplek en de plek waar de pc staat en waar zich veel elektriciteit/straling bevindt. Alles wat straling afgeeft zoals je pc, telefoons,de televisie en andere apparatuur, doe deze voor de nacht uit en haal adapters uit de stopcontacten als je deze niet gebruikt. Het verminderd straling en het verminderd tevens het stroomverbruik. Twee vliegen in 1 klap!

Edelstenen, zout, water en bv salie hebben een zuiverende werking en zeker aan te bevelen bij straling.

Misschien denk je nu jeetje wat lastig en best veel is dit om steeds mee bezig te zijn, en doe je wellicht een aantal aannames over hoe anderen over je denken en
mogelijk ben je niet zo’n poetser en/of heb je weinig tijd en is het ook niet echt je hobby. Dan raad ik je aan om je gedachten positief te transformeren en je huis zo in te richten dat je er snel door heen bent en het snel en makkelijk kunt bijhouden.

Als alles is opgeruimd en goed schoon is, stroomt de energie ook beter door.Waar vuil zit, nestelt zich negatieve energie, en waar zich negatieve energie bevindt kunnen mensen uit balans raken en kan men sneller ziek worden door minder weerstand die kan ontstaan mede door moeheid en soms zelfs uitputting door gebrek aan een goede en zuivere energie stroom.

Als er ruzie of een flinke woordenwisseling is geweest, kan die sfeer behoorlijk blijven hangen. Je kunt het zien zoals een echo, alles kaatst terug. De bedrukte soms zware energie die daaruit ontstaat zuigt als een spons in alles wat zich in de ruimte bevindt, in de atmosfeer, in kleding en zelfs ook in jou!

Ook een glimlach blijft wonderen doen! Sta je bv in de rij van de kassa en heerst er ongeduld, boosheid of irritatie, schenk dan een glimlach en straal rust uit.
Deze zachtheid doet wonderen! Het is net een Domino spel, met het één raak je het ander aan, het heeft een constant aanrakend effect!


Ik wens je heel veel zuiverheid en de juiste energie! 


Veel succes!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten